HTML

Tea, az élet itala

A teát évszázadok óta fogyasztjuk, de mégis oly keveset foglalkozunk ezzel az egyszerű és olcsó, de rendkívül egészséges és finom üdítő itallal. Szeretnénk megismertetni olvasóinkat e nagyszerű itallal, a hozzá kapcsolódó szokásokkal, a különböző teákkal kapcsolatos tapasztalatainkkal és tippekkel a hideg téli és a forró nyári napokra egyaránt.

Friss topikok

Rendelés

Itt rendelhetsz azokból a teákból, amiknél feltüntettük a cikk végén a "rendelhető" feliratot! (A szállítás költsége 5000 Ft határig 800 Ft, fölötte ingyenes.)

Bemutatkozó

2010.03.30. 14:00 A-team

Szép napot mindenkinek!

Örömmel jelenthetem ki, hogy elindult blogunk. Célunk, hogy jobban megismertessük a hazai blogszférát a teával és hasonló főzetekkel kapcsolatos kultúrával, tényekkel és tévhitekkel, a különböző tea fajtákkal. Nem titkolt szándékunk, hogy a saját kedvenceink közül értékesítsünk is párat, amolyan tea-klub jelleggel. A fő cél tehát nem is az egyes teák, főzetek, elkészítési módok, stb. ismertetése, hanem egy olyan fórum létrehozása, ahol a teát kedvelők kötetlenül cserélhetnek véleményt az összes kapcsolódó témában. Igyekszünk minden napra találni valami érdekes témát, de mivel elsősorban hobbi blogról van szó, úgy gondoljuk, hogy a posztok mennyiségénél fontosabb, hogy megmaradjon a személyes hangvétel és a kötetlen eszmecsere lehetősége.

Várunk minden jelenlegi, vagy leendő teakedvelőt, étrend tanácsadót, ültetvényest, fitnessgurut, jógit, egyszóval mindenkit aki érdeklődik a téma iránt és van kedve megosztani a véleményét másokkal. Reméljük cikkeink tetszeni fognak, maradjatok velünk!

 

A-team

 

Szólj hozzá!

Címkék: blog bemutatkozás kultúra életmód tea

A bejegyzés trackback címe:

https://tead.blog.hu/api/trackback/id/tr571880563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása